Sırtköy İlkokulu

Vizyon: Her öğrencinin değerli olduğu bilinci ile, öğrencilerimizin bilgiye ulaşabilen, bilgiyi yordayabilen, bilgi üretebilen, değişime ve gelişime açık başarılı bireyler olmalarını sağlayıcı hizmeti sunmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik toplum düzenini benimsemiş, çağdaş ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 14.10
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5424319941

WEB - https://idilsirtkoy.meb.k12.tr

Adres - SIRTKÖY BELDESİ DİCLE MAH. 203 SK. SIRTKÖY ILKOKULU BLOK NO 2 İDİL / ŞIRNAK

Öğretim Şekli : TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Okulumuza İdil-Cizre arasında yolcu taşıyan ticari dolmuşlar ile rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun bulunduğu Sırtköy Beldesi, İdil ilçe merkezine 13 km, Şırnak il merkezine 62 km uzaklıktadır.